Caroline Ravn

En trollkonstnär som tagit världen med storm

Med ett flertal SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör och en utsåld teater i New York i bagaget är jag trygg på scen och tar mig an publiken med charm, humor och elegans.

Som en av världens få kvinnliga magiker är jag inte bara eftertraktad i landet utan bokas även flitigt internationellt. När jag inte står på scen jobbar jag vidare med den kreativa processen och finslipar presentation och utförande.

En prisbelönt raketkarriär

Det tog inte lång tid förrän jag skapat mig ett namn inom branschen. Jag vann SM-silver i Close Up Magic och var dessutom bäst i Sverige i grenen salongsmagi redan ett år efter min debut. Därtill fick jag utmärkelsen: årets ”Hallå-inspiratör” 2014. Ett pris som jag är mycket stolt och glad över att ha tilldelats. Jag arbetar frekvent som konferencier, underhållare och inspiratör på diverse tillställningar runt om i Sverige. Dessutom har jag dykt upp i TV-sammanhang som REA, Superlördag och Gomorron Sverige.

Se tjänster