Caroline Ravn

En trollkonstnär som tagit världen med storm

Med ett flertal SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör och en utsåld teater i New York i bagaget är jag trygg på scen och tar mig an publiken med charm, humor och elegans.

Som en av världens få kvinnliga magiker är jag inte bara eftertraktad i landet utan bokas flitigt runt om i hela världen. När jag inte står på scen jobbar jag tillsammans med några av världens främsta magikreatörer inför VM i Korea 2018.

En prisbelönt raketkarriär

Det tog inte lång tid förrän jag skapat mig ett namn inom branschen. Jag vann SM-silver i Close Up Magic och var dessutom bäst i Sverige i grenen salongsmagi redan ett år efter min debut. Därtill fick jag utmärkelsen: årets ”Hallå-inspiratör” 2014. Ett pris som jag är mycket stolt och glad över att ha tilldelats. Jag arbetar frekvent som konferencier, underhållare och inspiratör på diverse tillställningar runt om i Sverige. Dessutom har jag dykt upp i TV-sammanhang som REA, Superlördag och Gomorron Sverige.

Se tjänster